LEVENSFASES - BEUGELS

Met een beugel elektrisch poetsen

Met een beugel elektrisch poetsen article banner
Delen

Als je een beugel hebt, dan heeft tandplak meer plekken om zich te verzamelen en op te bouwen.

TRILLENDE-ROTERENDE KRACHT

Als je een beugel draagt, is het lastiger om moeilijk bereikbare plekken en langs de tandvleesrand te poetsen. De trillende-roterende kracht van elektrische tandenborstels van Oral-B® doet het werk echter voor je en verwijdert 100% meer tandplak dan manuele tandenborstel.

SPECIAAL ONTWORPEN OPZETBORSTEL

De ortho-borstelkop heeft speciaal ontworpen borstelharen om tandplak gemakkelijk en effectief rond de slotjes en andere orthodontische apparaten te verwijderen. Laat je borstelkop 1 tot 2 seconden rusten op elke tand en beweeg op dezelfde manier als wanneer je je tanden zou poetsen zonder beugel.

EEN POETSSTAND NAAR KEUZE

Al onze elektrische tandenborstels hebben een poetsstand dagelijkse reiniging, waarmee je een volledige sessie van twee minuten doorloopt, soms met verschillende standen. De poetsstand diepe reiniging voegt een extra minuut toe aan je routine, om er zeker van te zijn dat je genoeg tijd besteedt aan het verwijderen van tandplak rond je beugel. De poetsstand massage reinigt het tandvlees voorzichtig en helpt tandvleesontsteking te voorkomen.