WAAROM ORAL-B

Ontdek de beste monddouche en de beste waterflosser van dit moment

Ontdek de beste waterflosser van 2019 voor jou article banner
Delen

Waarom een waterflosser gebruiken?

Voor een goede mondverzorgingsroutine wordt aanbevolen minimaal één keer per dag te flossen. Maar traditioneel flosdraad kan pijnlijk zijn als je tandvlees of tanden gevoelig zijn. Niettemin is het absoluut noodzakelijk voor de algehele mondgezondheid. Dat is waar waterflossers, ook wel monddouche genoemd, in beeld komen. Hoewel ze geen vervanging zijn voor het flossen, zijn ze een geweldige aanvulling op je dagelijkse mondverzorgingsroutine. Ze masseren je tandvlees om de algehele mondgezondheid te verbeteren en de gezondheid van je tandvlees te bevorderen. Maar met zoveel verschillende modellen lijkt het onmogelijk om de beste waterflosser te vinden, dus hier zijn een aantal punten om te overwegen bij de aankoop:

Wat is voor jou de beste waterflosser?

Als het gaat om de keuze van de beste monddouche voor jou, speelt persoonlijke voorkeur natuurlijk een grote rol. Daarom is het belangrijk er een te vinden met veel functies. Een waterflosser met meerdere drukinstellingen, met name een modus die speciaal is ontworpen voor mensen met gevoelig tandvlees, kan nuttig zijn om je te helpen de beste reiniging voor jou te vinden. Het is ook perfect voor gezinnen waar eventueel meerdere gezinsleden de monddouche gebruiken.

Hoe kies je de juiste flosser?

Het kiezen van de juiste waterflosser kan een lastige opgave zijn. Uiteindelijk is het belangrijk om rekening te houden met je individuele behoeften en vereisten. Als je gevoelig tandvlees of een beugel hebt, of indien meerdere gezinsleden er gebruik van maken, kun je kiezen voor een model met verschillende functies. Oral-B heeft een volledige assortiment aan waterflossers die precies dat hebben. Allen beschikken ze over meerdere standen en een gemakkelijk navulbaar waterreservoir. Bovendien kun je door de verschillende drukinstellingen de juiste instelling voor jouw vinden. En met de exclusieve Oxyjet-technologie van Oral-B die het reinigingsvermogen verhoogt door water te gebruiken dat verrijkt is met microbelletjes, worden de ruimtes tussen de tanden zeker goed gereinigd. Hoewel monddouches flossen nooit mogen vervangen, is een Oral-B-waterflosser een geweldige aanvulling op je dagelijkse routine, in combinatie met regelmatig flossen voor een zo grondig mogelijke reiniging.

Beoordelingen waterflosser

Oral-B's monddouches worden geprezen door tandheelkundig specialisten en consumenten. Lees de beoordelingen van andere gebruikers die Oral-B waterflossers zelf hebben geprobeerd.