WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

Om verkleuringen van je tanden te verwijderen: De Oral-B SmartSeries elektrische tandenborstel kan helpen.

Om verkleuringen van je tanden te verwijderen: De Oral-B SmartSeries elektrische tandenborstel kan helpen. article banner
Delen

Vlekken van rode wijn op je tanden? Grijp dan je Oral-B elektrische tandenborstel.

Drink je graag rode wijn of koffie, of rook je, dan heb je zeker last van verkleuringen op je tanden. Maar als je graag witte tanden wilt, kan je verkleuringen nu aanpakken door met de Oral-B elektrische tandenborstel je poetsbeurt te personaliseren.

Zo kan je met gepersonaliseerd poetsen verkleuringen voorkomen.

Eerst en vooral heeft de Oral-B elektrische tandenborstel een Whitening-functie die de snelheid van de borstelharen aanpast om je tanden te polijsten en je een witte glimlach te geven. Ten tweede is er een speciale Oral-B whitening-opzetborstel met een witmakende cup met extra kracht om verkleuringen te verwijderen. Ten derde stelt de Oral-B app andere doeltreffende producten voor – zoals tandpasta's, mondwater of Whitestrips – om jou die witte tanden te geven waarnaar je verlangt.

Drink dus gerust nog een glaasje wijn.

Wat zit er in de doos: oplaadbare tandenborstel, oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels, draadloze SmartGuide, reisetui en 5 opzetborstels.

Oral-B PRO 7000 SmartSeries Wit Oplaadbare Elektrische Tandenborstel