WAAROM ORAL-B - ORAL-B TANDPASTA

Laat je glimlach stralen met een whitening tandpasta

Laat je glimlach stralen met een whitening tandpasta article banner
Delen

Vind je dat je tanden wat meer zouden mogen stralen, maar is een professionele whitening behandeling te duur? Probeer dan een whitening tandpasta.

Bij regelmatig gebruik kan een whitening tandpasta verkleuringen en tandplak helpen verwijderen en bijdragen tot een gezonde glimlach. Ze zijn zelfs speciaal ontwikkeld om oppervlakkige verkleuringen van natuurlijke tanden te verwijderen. Ze bevatten meestal milde schuurmiddelen als kiezelzuur of chemicaliën met verkleuring-oplossende eigenschappen als natriumhexametafosfaat.

Feit: iedereen heeft andere tanden. Dus als je vriend, partner of kind na het gebruik van whitening tandpasta wittere tanden heeft, betekent dat niet dat jij hetzelfde resultaat zult hebben. Denk er ook aan dat valse tanden of tanden die met tandheelkundige kits, facings of hechtingen behandeld zijn, anders op verkleuringen en whitening producten reageren dan natuurlijk tandglazuur dat doet. En whitening tandpasta heeft niet altijd een zichtbaar effect op tandkleurige kronen of vullingen waar verkleuringen op zitten.

Whitening tandpasta is mild en voor de meeste mensen dus veilig, hoewel sommige mensen zeggen dat de verkleuring-verwijderende chemicaliën hun tanden gevoeliger maken. Om dat probleem op te lossen zijn er nu whitening tandpasta's die gevoelige tanden beschermen.

Het zou kunnen dat je enkele whitening tandpasta's moet uitproberen voordat je er een vindt die je goed vindt. Maar net als professionele whitening behandelingen zijn ze een steeds populairder middel om wittere tanden te krijgen.