Middeltjes tegen ontstoken tandvlees en tandvleespijn verhelpen met een elektrische tandenborstel

Hoe kan een elektrische tandenborstel pijnlijk tandvlees verhelpen? article banner
Delen

Een tandvleesontsteking voorkomen is essentieel voor je mondgezondheid. Elektrische tandenborstels van Oral-B® behoren tot de meest effectieve hulpmiddelen om je tandvlees gezond te houden. Lees hieronder hoe.

De beste elektrische tandenborstel bij een tandvleesaandoening

De kans op een tandvleesaandoening wordt aanzienlijk verminderd door het verwijderen van tandplak en door te voorkomen dat het zich opbouwt. Elektrische tandenborstels van Oral-B zijn ontworpen om de oppervlakten van je tanden zacht maar effectief schoon te maken, waardoor de opbouw van tandplak voorkomen wordt zonder irritaties te veroorzaken. Sommige elektrische tandenborstels van Oral-B komen met een speciale massage- of tandvleesverzorgings stand. Daarnaast zijn alleen de elektrische tandenborstels van Oral-B voorzien van een zichtbare poets druksensor die aangeeft wanneer je te hard poetst, zodat je tandvlees gezond blijft.

De elektrische tandenborstels van Oral-B zijn beter dan die van Sonicare®*

De unieke 3D Reinigingstechnologie van Oral-B is geïnspireerd op tandheelkundige materialen en poetst door middel van een ronde, bekervormige borstelkop die zich aanpast aan elke individuele tand. Vervolgens wordt door middel van pulseren en ronddraaien de tandplak losgemaakt en verwijderd. Van dit unieke 3D reinigingsstysteem is bewezen dat het beter is voor het bevorderen van de gezondheid van je tandvlees. De Oral-B PRO 5000 vermindert tandvleesontstekingen 32% sneller dan de duurste tandenborstel van Sonicare ®.* Elektrische tandenborstels van Oral-B zijn eenvoudig in gebruik, want de borstel doet al het werk voor je. Alles wat je moet doen is de borstel langs je gebit en tandvlees bewegen, zodat de op tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop elke tand kan reinigen en bacteriën op het oppervlak van je tanden en rond de tandvleesrand kan verwijderen. Er zijn veel redenen om over te stappen op een elektrische tandenborstel van Oral-B, inclusief gezond tandvlees waar je vrolijk van wordt! * Gebaseerd op een klinische studie van 6 weken, vergeleken met de Sonicare Diamond Clean. Sonicare is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke Philips N.V.