WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

Elektrische tandenborstels verwijderen tandplak beter dan manuele tandenborstels

Elektrische tandenborstels verwijderen tandplak beter dan manuele tandenborstels article banner
Delen

Een van de meest fundamentele dingen die je kunt doen om de vorming van tandplak te vermijden is een goede mondverzorgingsroutine volgen. Het gebruik van een Oral-B® elektrische tandenborstel samen met een Oral-B® Pro-Expert™ tandpasta en een antibacteriële spoeling — en regelmatige tandartsbezoeken — zijn de meest doeltreffende manieren om je routine op punt te houden en tandplak tegen te gaan.

Is een manuele tandenborstel niet goed genoeg?

Een manuele tandenborstel kan een doeltreffend middel zijn, maar het kan met een manuele tandenborstel moeilijk zijn om goed tussen de tanden, rond de achterste tanden of op andere moeilijk bereikbare plekken in je mond te poetsen. Het resultaat? Tandplak bouwt met de tijd geleidelijk op en kan vaak leiden tot tandsteen, tandbederf of andere problemen.

Wat maakt elektrische tandenborstels beter?

  • Door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop: De ronde borstelkop is geïnspireerd op tandheelkundige instrumenten en past zich aan elke individuele tand aan om diep tussen de tanden te poetsen.

  • Superieure technologie: de Oral-B elektrische tandenborstels pulseren om de tandplak los te maken, en trillen en roteren om de tandplak weg te vegen. De Oral-B elektrische tandenborstels maken tot 48.800 bewegingen per minuut, terwijl een gewone manuele tandenborstel maar 300 tot 600 bewegingen per minuut kan maken. De klinisch bewezen superieure technologie van een elektrische tandenborstel verwijdert 100% meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel.

  • Twee minuten Timer: de Oral-B elektrische tandenborstels hebben een ingebouwde timer die je door een poetsroutine van twee minuten leidt om ervoor te zorgen dat je geen enkel plekje in je mond overslaat.

  • Reinigingsstanden: de Oral-B elektrische tandenborstels hebben een variërend aantal reinigingsstanden zodat je je reiniging kunt personaliseren en je poetsdoelen kunt bereiken. Je kunt ook kiezen uit een reeks poetsstanden totdat je de optie vindt die voor jou het meest comfortabel is. 

Ontdek nog meer redenen die aantonen dat een elektrische tandenborstel je algemene mondgezondheid kan verbeteren.