WAAROM ORAL-B - ORAL-B TANDPASTA

Beste tandpasta: Kies de beste voor jouw mond

Beste tandpasta: Kies de beste voor jouw mond article banner
Delen

Wat is de beste tandpasta voor jou? Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tandpasta verkrijgbaar bij je supermarkt of drogisterij, dat het bijna overweldigend is. Er is niet één tandpasta die de beste is. Er zijn verschillende soorten, voor verschillende behoeften en voorkeuren. Vergeet niet: het beste tandpastamerk voor jou is het merk dat je aanspreekt en dat helpt bij het voorkomen van de gebitsproblemen waar jij mee te maken hebt.

Verschillende tandpasta's voor verschillende behoeften

Je kunt natuurlijk verschillende soorten tandpasta kopen, afhankelijk van de smaak en behoeften van je gezinsleden. Tegenwoordig zijn er tandpasta's die voldoen aan de mondverzorgingsbehoeften van vrijwel iedereen, inclusief soorten die helpen bij het voorkomen van tandplak, tandvleesproblemen, gaatjes, slijtage van het glazuur en een slechte adem. Daarnaast zijn er tandpasta's die zo zijn samengesteld dat ze de pijn van gevoelige tanden kunnen verminderen en tandpasta's speciaal voor cosmetische wensen, zoals het witter maken van tanden. Veel tandpasta's bieden naast het reinigen van tanden ook nog extra voordelen of een combinatie van voordelen, zoals het witter maken van tanden en het tegengaan van tandsteen. Lees de tandpastaverpakking goed, zodat je er zeker van bent dat je de juiste koopt voor jouw unieke behoeften.

Voordelen van gespecialiseerde tandpasta's

  • Antimicrobieel: Antimicrobiële tandpasta's kunnen tinfluoride bevatten, een effectief antibacterieel middel dat tanden niet alleen reinigt, maar ook actief is tegen gaatjes en gevoelige tanden. Als je het merk gebruikt dat je tandheelkundig specialist aanbeveelt, is de kans groot dat dit ook antimicrobieel is.

  • Tandsteencontrole: kunnen pyrofosfaat bevatten. Dit helpt de vorming van tandsteen op tanden te voorkomen. Een nog effectiever ingrediënt is natriumhexametafosfaat, dat zeer effectief is in het voorkomen van tandsteen en verkleuringen. Als je last hebt van hardnekkig tandsteen, dan helpt zelfs een antitandsteentandpasta hier niet tegen. Dan heb je een professionele reinigingsbeurt nodig van je tandheelkundig specialist.

  • Andere soorten: Er zijn veel andere soorten tandpasta beschikbaar, waaronder tandpasta's die helpen bij de behandeling van gevoelige tanden, tanden witter maken, zorgen voor een frisse adem of die speciaal ontworpen zijn voor kinderen.

Tandpasta's die worden aanbevolen door de tandheelkundige specialisten van Oral-B

Welk van al deze merken is geschikt voor jou? Tandpasta's van het merk Oral-B behoren tot de meest door tandheelkundig specialisten aanbevolen tandpasta's. Oral-B biedt verschillende soorten tandpasta in verschillende smaken; grote kans dat er ook eentje voor jou bij zit.

Een van de meest aanbevolen tandpasta's van Oral-B is de Oral-B Pro-Expert, een fluoride- en antimicrobiële tandpasta waarvan klinisch bewezen is dat deze de gebieden beschermt die tandartsen het vaakst controleren. Veel tandpasta's van Oral-B bevatten tinfluoridecomplex, bestaande uit tinfluoride en Active Clean-polyfosfaatkristallen die zorgen voor een unieke reinigingssensatie waarvan je voelt dat hij werkt.

Ga naar oral-b.nl of vraag je tandheelkundig specialist om hulp. Gebruik voor volledige mondverzorging ook een Oral-B tandenborstel en ga regelmatig langs bij je tandheelkundig specialist.