LEVENSFASES - KINDEREN

De beste elektrische tandenborstel voor kinderen vinden

Delen

Het kan soms lastig zijn om kinderen hun tanden te laten poetsen. Tranen, woede-uitbarstingen of complete weigering komen vaak voor. Er zijn echter ook verschillende manieren om er een leuk avontuur van te maken, zodat ze al op jonge leeftijd beginnen met een goede mondhygiëne. De beste elektrische tandenborstel voor kinderen is een exemplaar dat eenvoudig en leuk in gebruik is en een belangrijke bijdrage levert aan het vormen van gezonde poetsgewoonten die een leven lang mee gaan.

Hoe kies je de juiste elektrische tandenborstel?

Oral-B maakt niet alleen elektrische tandenborstels voor volwassenen, maar ook voor kinderen, met speciale functies die ontworpen zijn voor kinderen ouder dan 3 jaar. De Oral-B Stages Power elektrische tandenborstels hebben dezelfde soort borstelbewegingen en timers als de tandenborstels voor volwassenen, maar ze zijn verkrijgbaar in felle kleuren met hun favoriete ©Disney-karakters, zodat het poetsen nog leuker wordt. Ze hebben ook een aantal geweldige functies die ervoor zorgen dat kinderen dol worden op poetsen en enthousiast worden over hun mondverzorging:

1. Ergonomische handgrepen met gevoerde antislip-handgrepen passen gemakkelijk in kleine handjes.

2. Extra zachte borstelharen en kleine borstelkoppen zijn speciaal ontworpen om in kleine mondjes te passen.

3. ©Disney-, Star Wars™-, LucasFilm Ltd.™-, ©MARVEL-, ©Disney/Pixar-karakters die ze al kennen en waar ze van houden, om het poetsen leuker te maken.

4. Interactieve en leuke elementen om de betrokkenheid van kinderen bij het poetsen te vergroten: 

  • De magische Disney-timerapp zorgt ervoor dat kinderen 90% langer poetsen. Je kinderen ontgrendelen nieuwe karakters en stickers tijdens het poetsen, als leuke beloning.

  • Pakkende deuntjes helpen ze om te weten wanneer ze hun borstel naar een ander deel van de mond moeten bewegen (alleen op de Mickey elektrische tandenborstels).

Als je kind oud genoeg is, moet je hem of haar een eigen tandenborstel uit laten kiezen. Des te meer ze betrokken raken bij het proces, des te enthousiaster ze zullen zijn over het poetsen van hun eigen tanden.

Wat is de beste elektrische tandenborstel voor je kind

Elk van de Oral-B Stages kindertandenborstels (vanaf 3 jaar oud) is gericht op kinderen in een specifieke leeftijdscategorie, met verschillende karakters, waaronder ©Disney-karakters zoals Mickey of Winnie de Poeh en Star Wars™- en LucasFilm Ltd.™-karakters. Elke fase in de ontwikkeling van mondverzorging bij een kind is belangrijk en daarom kan het assortiment van Oral-B zorgen voor leuke, gezonde borstelgewoontes. Er is veel om uit te kiezen: van manuele tandenborstels voor peuters tot elektrische tandenborstels voor oudere kinderen.

  • Oral-B voor baby's. Voor je de eerste elektrische tandenborstel koopt die je kind zelf kan gebruiken, moet je de tanden van je baby zelf poetsen. Begin met een Stage ©Disney Baby manuele tandenborstel, met speciale extra zachte borstelharen voor kleine, gevoelige mondjes van kinderen van 4 maanden tot 2 jaar oud.

  • Oral-B Stages manuele tandenborstels zijn gemaakt voor peuters van twee tot vier. Op deze leeftijd is het belangrijk om goed te kijken hoe ze poetsen en in sommige gevallen kan het zinvol zijn om het voor hen te doen, om ze zo de juiste technieken te leren.

  • Voor kinderen ouder dan 3 jaar kun je starten met een superieure mondverzorgingsroutine voor je kind met een elektrische tandenborstel. Je kunt je kinderen leren poetsen met een elektrische tandenborstel voor kinderen. Hoewel je natuurlijk nog steeds een oogje in het zeil wilt houden, moet je er ook op vertrouwen dat je kind begonnen is met een levenslange gezonde gewoonte op het gebied van mondverzorging.

  • Kinderen van 8 tot 12 jaar oud zouden regelmatig en zelfstandig moeten poetsen. Je kunt ze, terwijl ze opgroeien, blijven herinneren aan de geweldige gewoontes op het gebied van mondverzorging die ze hebben ontwikkeld met de [Oral-B Stages elektrische tandenborstels]. Tandenpoetsen is altijd een magische ervaring met de Disney Magic Timer™-app.

Maak tandenpoetsen leuk voor kinderen

Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen hebben een aantal spannende ontwerpen waaruit je kunt kiezen, inclusief de favoriete karakters van je kind. Kinderen zullen meer plezier beleven aan het poetsen met hun favoriete tekenfilmfiguren en borstels van Oral-B zijn voorzien van hun favoriete personages, van baby tot peuter.

Kindvriendelijke elektrische tandenborstels helpen jou – en hen – voor hun gebit te zorgen, van baby tot peuter en daarna. Als je kind plezier beleeft aan het poetsen van zijn of haar tanden, is de kans groter dat het ook een dagelijkse gewoonte wordt.