WAAROM ORAL-B - ORAL-B TANDPASTA

Wat zijn de beste whitening-tandpasta's?

Delen

Vraag aan je beste vrienden of ze wittere tanden willen, en de meesten zullen ‘ja’ zeggen.

Vraag ze ook wat hun persoonlijke favoriete whitening-tandpasta is, en ze zullen je allemaal een ander antwoord geven. Een wittere glimlach is meer dan alleen het kopen van een tandpasta met het woord ‘whitening’ op de tube. Het zoeken naar een doeltreffende whitening-tandpasta kan een uitdaging zijn als je niet weet waar je moet zoeken of waar je op moet letten. Als je op zoek bent naar een effectieve whitening-tandpasta, is het ook belangrijk om te kijken naar extra voordelen die de tandpasta kan bieden. Deze omvatten het verminderen van tandplak, het tegengaan van tandsteen, een frisse adem en nog veel meer. Als je niet zeker weet welk voordeel voor jou het belangrijkst is, praat dan met je tandarts over je persoonlijke behoeften.  

Hoe werkt whitening-tandpasta? 

Wist je dat 50% van de mensen eerst naar de glimlach kijkt als ze een nieuwe persoon leren kennen?

Waarmee moet je rekening houden bij het kiezen van een doeltreffende tandpasta?

Hier zijn een paar voorbeelden die je kunnen helpen de whitening-tandpasta te kiezen die het beste bij je past. 

Vlekken verwijderen:

Het verwijderen van vlekken maakt je tanden witter, omdat er gebruik wordt gemaakt van fysische en chemische stoffen, zoals mechanische vlekkenverwijdering en chemische vlekkenverwijdering, dankzij bestanddelen als natriumhexametafosfaat. Door deze combinatie wordt de vlek op het glazuur afgebroken en vernietigd, waardoor een schoner, witter oppervlak zichtbaar wordt.Verscheidene whitening-producten baseren hun voordelen op dit soort acties.  

  • Vlekken voorkomen: Het voorkomen van vlekken met chemische bestanddelen is mogelijk door middel van fosfaattechnologieën, zoals pyrofosfaten en polyfosfaat.

  • Elke tandpasta- of spoeltechnologie die de vorming van tandsteen (calculus) helpt te voorkomen, voorkomt ook vlekken, aangezien tandsteen kan bijdragen aan het extrinsiek veroorzaken van vlekken.

  • Bepaalde tandpasta's met pyrofosfaat- en polyfosfaattechnologieën kunnen worden gebruikt als preventieve maatregel tegen ophoping en vlekken.  

Een whitening-tandpasta kiezen die bij je past 

Met welke kenmerken moet je rekening houden bij het kiezen van de beste whitening-tandpasta?

Sommige whitening-tandpasta's zorgen voor een reiniging die niet alleen je tanden reinigt, maar ook je tanden en tandvlees in goede staat houdt.  

Sterke tanden: Tandpasta's die het glazuur versterken, kunnen tinfluoride bevatten, een belangrijk bestanddeel dat gaatjes voorkomt. 

Tandsteen tegengaan:

Tandpasta's die tandsteen tegengaan, kunnen pyrofosfaat bevatten, dat helpt de vorming van tandsteen op de tanden tegen te gaan. Geavanceerde tandpastaformules bevatten natriumhexametafosfaat, dat helpt de vorming van tandsteen en vlekken te voorkomen.