Wat zijn de beste tandpasta's om je tanden witter te maken? 

Delen

Als je aan je vrienden vraagt wie zou willen dat zijn of haar tanden witter waren, dan zal de meerderheid hier instemmend op reageren. Vraag ze nog een keer naar de beste tandpasta voor wittere tanden en ze zullen je allemaal een ander antwoord geven. Een wittere glimlach hebben draait om meer dan het kopen van een tandpasta met het woord 'whitening' op de tube. Als je op zoek bent naar de beste whitening-tandpasta, dan kan dat behoorlijk lastig zijn als je niet weet waar je naar zoekt. Denk eraan: de beste whitening-tandpasta kan gewoon de tandpasta zijn die je fijn genoeg vindt om elke dag te gebruiken.

Hoe werkt een whitening-tandpasta?

Wist je dat 50% van de mensen bij een eerste ontmoeting met iemand anders kijken naar de glimlach? Dus met welke criteria houd je rekening bij het vinden van de beste whitening-tandpasta op de markt? Hier zijn een paar voorbeelden die je helpen om je zoektocht naar de beste whitening-tandpasta te verfijnen. 

  • Verwijderen van verkleuringen: Het verwijderen van verkleuringen maakt de tanden witter  

    met behulp van fysieke en chemische acties, zoals mechanische vlekverstoring (bijv. van silica) en chemische vlekverstoring (bijv. van natriumhexametafosfaat). Gecombineerd helpen deze acties met het verstoren en vernietigen van de verkleuringen op het oppervlak van het glazuur. Hierdoor wordt een schoner, witter oppervlak zichtbaar. Verschillende whitening-producten baseren hun voordelen op dit soort acties. Effectieve whitening-tandpasta's bevatten speciale silicadeeltjes die het glazuur zacht polijsten. Veel Oral-B-producten, zoals Oral-B 3D White, bevatten een dubbel silicasysteem dat bestaat uit een combinatie van reinigende silica en een speciale witter makende silica, voor een zachte reiniging en polijsting van tanden, voor eersteklas whitening.

  • Preventie tegen verkleuringen: Dankzij fosfaattechnologieën, zoals pyrofosfaten (te vinden in Oral-B 3D White-tandpasta's) en polyfosfaat (natriumhexametafosfaat) is chemische vlekpreventie mogelijk. Elke tandpasta of spoeltechnologie die ook de vorming van tandsteen (Calculus) tegengaat voorkomt verkleuringen, aangezien tandsteen kan bijdragen aan de opbouw van verkleuringen op het tandoppervlak. Voorbeelden van ingrediënten die tandsteen voorkomen zijn pyrofosfaat en polyfosfaat.

Kies jouw whitening-tandpasta

De beste whitening-tandpasta's helpen je met het witter maken van je glimlach en zorgen daarnaast voor extra voordelen die je mondgezondheid verbeteren. Dus op welke aanvullende kenmerken moet je letten bij het kiezen van de beste tandpasta voor jou? Sommige whitening-tandpasta's helpen bij het voorkomen van de volgende mondproblemen:

  • Antimicrobieel: antimicrobiële tandpasta's kunnen tinfluoride bevatten, een antibacterieel middel dat werkt tegen gaatjes en gevoelige tanden (bijv. Pro-Expert Whitening). 

  • Tandsteencontrole: tandpasta's die actief zijn tegen tandsteen kunnen pyrofosfaat bevatten. Dit helpt de vorming van tandsteen op tanden te voorkomen. Geavanceerde tandpastaformules bevatten natriumhexametafosfaat, dat tandsteen en verkleuringen boven de tandvleesrand helpt te voorkomen (bijv. Pro-Expert Professionele Bescherming).

  • Gevoeligheid: tandpasta's voor gevoelige tanden kunnen verschillende bestanddelen bevatten die actief zijn tegen tandpijn, waaronder tinfluoride. Als je last hebt van gevoelige tanden, dan kunnen de beste merken whitening-tandpasta ook meerdere bestanddelen gebruiken om tanden effectief witter te maken, terwijl ze gevoelige tanden op een ander niveau behandelen (bijv. Pro-Expert Sensitive and Gentle Whitening).

Beste keuzes in Oral-B Whitening-tandpasta

Als je net een stapje verder wilt gaan om er zeker van te zijn dat je de beste whitening-tandpasta hebt, dan is het goed om te bedenken hoe de revolutionaire Oral-B 3D White Perfection en Whitening Versnelle je glimlach stralend witter kan maken. Het is een uniek systeem in twee stappen, waarbij belangrijke ingrediënten van elkaar gescheiden worden en samen werken aan geweldige verwijdering van verkleuringen, een gelijkmatig whitening-effect en betere, duurzamere vlekpreventie.

  • Stap 1 - Oral-B 3D White Luxe Perfection: 3D White Luxe Perfection bevat Oral-B's meest geavanceerde whitening-technologie en begint bij het stralender maken van je glimlach door tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen in slechts 3 dagen te verwijderen.

  • Stap 2 - Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller: 3D White Luxe Whitening Versneller kan gebruikt worden met je whitening-tandpasta om je glimlach de hele dag door stralend wit te houden, door je tanden te beschermen met een onzichtbaar, verkleuringafstotend schild.

Nu komt het moment van de waarheid. Je hebt alles onderzocht en je lijst korter gemaakt, dus welke tandpasta wordt jouw whitening-tandpasta?