WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

Artikel over vergelijking borstelkoppen

Artikel over vergelijking borstelkoppen article banner
Delen

Hoe zijn de Oral-B opzetborstels te vergelijken? 

Bij het kiezen van de juiste elektrische tandenborstel voor jou, is het belangrijk te letten op de vervangende opzetborstels die compatibel zijn met de tandenborstel. Hoe verhouden de Oral-B opzetborstels zich tot de concurrentie?  Lees verder om te ontdekken waarom Oral-B opzetborstels een perfecte keuze voor je zouden kunnen zijn.   

Oral-B, het #1 merk dat wereldwijd door tandartsen wordt gebruikt 

Oral-B werd opgericht door een tandarts, en tot op de dag van vandaag zijn Oral-B producten, waaronder Oral-B opzetborstels door tandartsen geïnspireerd om je te helpen de best mogelijke reiniging te krijgen.  

De unieke ronde opzetborstels van Oral-B zijn vakkundig ontworpen om elke tand te omhullen en zo meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De oscillerende/roterende kracht die de Oral-B opzetborstels zo effectief maakt, helpt om plakafzetting van tandoppervlakken en langs de tandvleesrand af te breken en weg te poetsen.  

Welke Oral-B opzetborstel is geschikt voor mij? 

Terwijl onze alledaagse opzetborstels perfect zijn ontworpen voor de meeste Oral-B elektrische tandenborstels, passen alleen de exclusieve opzetborstels van de iO serie op onze geavanceerde Oral-B iO serie elektrische tandenborstels.  

Vind hieronder de perfecte borstelkop voor jou. 

* vergeleken met een gewone manuele tandenborstel 

** vervangt het flossen niet 

Oral-B, het #1 merk dat wereldwijd door tandartsen wordt gebruikt