WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

De beste whitening tandenborstelkoppen voor jou

Article Image - De beste whitening tandenborstelkoppen voor jou article banner
Delen

Als het om een zelfverzekerde glimlach gaat, is er niets beter dan ervoor te zorgen dat je parelwitte tanden zo stralend zijn als ze maar kunnen zijn.  

 Onze beste whitening elektrische tandenborstel  

Als je nog niet poetst met een Oral-B elektrische tandenborstel, dan mist je mond echt een geweldige reiniging. Van begeleiding in real-time tot meerdere standen, deze Oral-B elektrische tandenborstels kunnen je helpen je tanden wit en je tandvlees in goede conditie te houden.  

  • Meest vooruitstrevend: De Oral-B iO serie geeft een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring. De revolutionaire technologie combineert microtrillende borstelharen met Oral-B's door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop voor een verbazingwekkende reiniging. Bovendien bevat de Oral-B iO ook een whiteningstand om vlekken te helpen verwijderen en je tanden stralend te houden.  

  • Meest populair: De Oral-B Genius X helpt je te poetsen zoals je tandarts je aanraadt, en in combinatie met een whitening opzetborstel en ingebouwde whiteningstand onthul je in een handomdraai een stralende lach.  

  • Voor Beginners: Begin je net met elektrische tandenborstels? De Oral-B Vitality levert een klinisch bewezen superieure reiniging ten opzichte van een gewone manuele tandenborstel. Bij gebruik in combinatie met een Oral-B whitening tandenborstelkop krijg je niet alleen een verbazingwekkende plakverwijdering, maar kun je ook oppervlakkige vlekken wegpoetsen.  

Onze beste whitening tandenborstelvervangkop 

Als het om geavanceerde reinigings- en witmakende kracht gaat, helpt de Oral-B 3D Witte Opzetborstel oppervlakkige vlekken van tanden te verwijderen-plus hij past op alle Oral-B elektrische oplaadbare tandenborstels, behalve op de Oral-B iO. 

Geïnspireerd door professionele tandartsinstrumenten is de 3D White whitening tandenborstelkop vakkundig ontworpen om niet alleen tand-voor-tand te reinigen, maar ook om oppervlakkige vlekken weg te polijsten voor wittere tanden vanaf dag één.  

 De 3D White vervangende tandenborstelkop is ontworpen voor geavanceerde reiniging om je te helpen een wittere glimlach te krijgen door: 

  • Zachtjes oppervlaktevlekken te verwijderen: Een speciale polijstkop helpt oppervlakkige vlekken van de tanden weg te poetsen om verkleuring door vlekken van eten en drinken te beperken.  

  • Op tandartsen geïnspireerde borstelharen: Gespecialiseerde borstelharen verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel en helpen je je tanden gezond en wit te houden.  

  • Ronde borstelkop: Ontwikkeld met tandheelkundige hulpmiddelen in gedachten, omgeeft Oral-B's unieke ronde borstelkop elke tand voor een grondige reiniging.  

Als je op zoek bent naar een tanden wit-makende tandenborstel en een betere* reiniging, dan is een Oral-B elektrische tandenborstel misschien iets voor jou. Vind de elektrische tandenborstel die bij je past en bereid je voor op een totale mondreiniging die je onmiddelijk voelt.  

*vergeleken met een manuele tandenborstel 

Maak je tanden wit-makende arsenaal compleet  

Oral-B 3D White mondverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om vlekken zachtjes weg te poetsen terwijl ze je helpen je tanden sterk en je tandvlees in goede conditie te houden. Combineer je Oral-B elektrische tandenborstel en 3D White whitening borstelkop met een Oral-B 3D White tandpastafloss en mondwater-dan verwijder je meer oppervlakkige vlekken terwijl je ook een schildbescherming krijgt tegen vlekken die de hele dag blijft zitten.   

Alleen van Oral-B, het #1 merk dat wereldwijd door tandartsen wordt gebruikt*.  

*Gebaseerd op enquêtes onder een representatieve wereldwijde steekproef van tandartsen, regelmatig uitgevoerd in opdracht van P&G