Ontdek de werking van de Oral-B App

ORAL-B GENIUS EN DE ORAL-B APP
Zo'n intelligent tandenborstelsysteem, dat moet wel een GENIUS zijn. Via Bluetooth-technologie maakt je tandenborstel verbinding met de Oral-B App om je poetsroutine te verbeteren.

Gratis verkrijgbaar via iOS en Android
Available for free on iOS and Android
Positiedetectietechnologie

80% van de mensen poetst minstens één zone in hun mond onvoldoende.*

Verbonden met de Oral-B App 4.1 spoort de positiedetectietechnologie van de Oral-B GENIUS je poetspositie op en toont deze je hoe je alle zones van je mond evenveel poetst.*

*Gegevens in bestand. P&G studie over het opvolgen van bewegingen

Ontwikkel een goede poetsgewoonte
De Oral-B App is je persoonlijke poetsassistent om je te helpen bij het verzorgen van je mond.

De Oral-B app is ontworpen voor gebruik met de Oral-B GENIUS elektrische tandenborstels om het tandenpoetsen te optimaliseren en je een prachtige, mooie glimlach te bezorgen. Met de Oral-B App duurt de gemiddelde poetsbeurt 2 minuten en 27 seconden*, terwijl gebruikers van een manuele tandenborstel gemiddeld minder dan een minuut poetsen.

Bovendien oefenen sommige manuele tandenborstels twee keer zoveel druk uit als aanbevolen, wat schadelijk voor het tandvlees kan zijn. Met het poetsdrukbegeleidingssysteem van Oral-B vermindert 93% van de agressieve poetsers hun drukkracht *

*Gegevens in bestand, Google Analytics 2015.
Maak plezier met de Oral-B FunZone
De Oral-B FunZone, een nieuw gadget in de Oral-B App, helpt je om te poetsen zoals je tandarts adviseert. Een plezierig beloningssysteem dat leuke fotofilters vrijmaakt gelijkaardig aan jouw favoriete social media platform.
Mondverzorgingsproblemen aanpakken of nieuwe doelen stellen
Je kunt ze behandelingen of ‘wegen naar verbetering’ noemen. De GENIUS kan ook geprogrammeerd worden om bij het volgende te helpen: het bestrijden van tandplak, witter maken, tandvleesgezondheid en de volledige verzorging van je beugel.
Waarom is de Oral-B GENIUS iets voor jou?
Ontdek meer over de functies en voordelen van de Oral-B GENIUS 9000 om je te helpen poetsen zoals je tandarts aanbeveelt.
Hoe gebruik je de Oral-B Genius samen met de app?
Ontdek meer over het gebruik van de Oral-B app en positiedetectie in deze handleiding.
Je tandarts kan speciaal voor jou een routine programmeren
Wie kent je mond beter dan je tandarts? Hij weet bijvoorbeeld waar jij extra op moet letten. En omdat hij je mond tand voor tand kent, kan hij voor jou een routine samenstellen, inclusief poetsfuncties en -tijden, en ervoor zorgen dat je poetsroutine perfect bij je past.
Gratis beschikbaar op iOS en Android
Ga naar de pagina met producten om meer specificaties van de Oral-B SmartSeries te bekijken en ze met andere Oral-B-producten te vergelijken.
Het Bluetooth-® woordmerk en -logo zijn geregistreerde handelsmerken en eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en ieder gebruik van dergelijke
merken door Oral-B vindt plaats onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn die van hun respectieve eigenaren.