WAAROM ORAL-B - ORAL-B TANDPASTA

Wat zijn de beste tandpasta's om je tanden witter te maken?

De voordelen van whitening-tandpasta article banner
Delen

Als je aan je vrienden vraagt wie wil dat zijn of haar tanden witter zouden zijn, dan zal de meerderheid hier instemmend op reageren. Vraag ze nog een keer naar de beste tandpasta voor wittere tanden en ze zullen je allemaal een ander antwoord geven. Een wittere glimlach hebben draait om meer dan het kopen van een tandpasta met het woord 'whitening' op de tube. Als je op zoek bent naar de beste whitening-tandpasta, dan kan dat behoorlijk lastig zijn als je niet weet waar je naar zoekt.  

Hoe werkt een whitening-tandpasta? 

Wist je dat 50% van de mensen bij een eerste ontmoeting met iemand anders kijken naar de glimlach? Dus met welke criteria houd je rekening bij het vinden van de beste whitening-tandpasta op de markt? Hier zijn een paar voorbeelden die je helpen om je zoektocht naar de beste whitening-tandpasta te verfijnen. 

  • Verwijderen van verkleuringen: het verwijderen van verkleuringen maakt de tanden witter met behulp van fysieke en chemische acties, zoals mechanische vlekverstoring (bijv. van silica) en chemische vlekverstoring (bijv. van natriumhexametafosfaat). Gecombineerd helpen deze acties met het verstoren en vernietigen van de verkleuringen op het oppervlak van het glazuur. Hierdoor wordt een schoner, witter oppervlak zichtbaar. Verschillende whitening-producten baseren hun voordelen op dit soort acties. Effectieve whitening-tandpasta's bevatten speciale silicadeeltjes die het glazuur zacht polijsten. Veel Oral-B-producten bevatten een dubbel silicasysteem dat bestaat uit een combinatie van reinigende silica en een speciale witter makende silica, voor een zachte reiniging en polijsting van tanden, voor eersteklas whitening. 

  • Preventie tegen verkleuringen: dankzij fosfaattechnologieën, zoals pyrofosfaten (te vinden in Oral-B 3D White-tandpasta's) en polyfosfaat (natriumhexametafosfaat) is chemische vlekpreventie mogelijk. Dit is te vinden inOral-B tandpasta's. Elke tandpasta of spoeltechnologie die ook de vorming van tandsteen (Calculus) tegengaat voorkomt verkleuringen, aangezien tandsteen kan bijdragen aan de opbouw van verkleuringen op het tandoppervlak. Voorbeelden van ingrediënten die tandsteen voorkomen zijn pyrofosfaat en polyfosfaat. 

Kies jouw whitening-tandpasta

De beste whitening-tandpasta's helpen je met het witter maken van je glimlach en zorgen daarnaast voor extra voordelen die je mondgezondheid verbeteren. Dus op welke aanvullende kenmerken moet je letten bij het kiezen van de beste tandpasta voor jou? Sommige whitening-tandpasta's helpen bij het voorkomen van de volgende mondproblemen. 

  • Antimicrobieel: antimicrobiële tandpasta's kunnen tinfluoride bevatten, een antibacterieel middel dat werkt tegen gaatjes en gevoelige tanden. 

  • Tandsteencontrole: tandpasta's die actief zijn tegen tandsteen kunnen pyrofosfaat bevatten. Dit helpt de vorming van tandsteen op tanden te voorkomen. Geavanceerde tandpastaformules bevatten natriumhexametafosfaat, dat tandsteen en verkleuringen boven de tandvleesrand helpt te voorkomen. 

  • Gevoeligheid: tandpasta's voor gevoelige tanden kunnen verschillende bestanddelen bevatten die actief zijn tegen tandpijn, waaronder tinfluoride. Als je last hebt van gevoelige tanden, dan kunnen de beste merken whitening-tandpasta ook meerdere bestanddelen gebruiken om tanden effectief witter te maken, terwijl ze gevoelige tanden op een ander niveau behandelen. 

Beste keuzes in Oral-B Whitening-tandpasta

Als je net een stapje verder wilt gaan om er zeker van te zijn dat je de beste whitening-tandpasta hebt, dan is het goed om te bedenken hoe de revolutionaire Oral-B beste whitening-tandpasta 3D White Brilliance 2 Step je glimlach stralend witter kan maken. Het is een uniek systeem in twee stappen, waarbij belangrijke ingrediënten van elkaar gescheiden worden en samen werken aan geweldige verwijdering van verkleuringen, een gelijkmatig whitening-effect en betere, duurzamere vlekpreventie. 

  • Stap 1 - Deep Cleaning tandpasta 

  • Stap 2 - Whitening Versneller. 

Gebruik ze samen om je glimlach tot 99% net zo wit te houden als bij een professionele polijstbeurt* 

* met dagelijks gebruik. Vlek beoordeeld 4 weken na tandreiniging. 

Nu komt het moment van de waarheid. Je hebt alles onderzocht en je lijst korter gemaakt, dus welke tandpasta wordt jouw whitening-tandpasta?