Hoe poets ik met een elektrische tandenborstel van Oral-B?

"Hieronder vindt u stapsgewijze informatie over hoe u uw tanden het beste kunt poetsen met uw elektrische tandenborstel van Oral-B. Hieronder vindt u 2 video's als u liever een video bekijkt.

  1. Zorg ervoor dat uw tandenborstel opgeladen is. Veel elektrische tandenborstels hebben laadniveau-indicatielampjes, zodat u ook echt kunt zien wanneer de tandenborstel is opgeladen.
  2. Breng tandpasta aan op de opzetborstel. Om spatten te voorkomen, zet u de opzetborstel eerst op uw tanden voordat u de borstel inschakelt.
  3. Begin met de buitenkant van de tanden. Beweeg de borstelkop langzaam van tand naar tand, waarbij u de opzetborstel een paar seconden tegen elke tand houdt voordat u naar de volgende gaat. Volg de vorm van elke tand en de kromming van het tandvlees.
  4. Herhaal stap 3 op de binnenkant van de tanden.
  5. Herhaal stap 3 op de kauwvlakken van de tanden en achter de kiezen.
  6. Richt de opzetborstel langs de tandvleesrand en op het tandvlees. Nogmaals, druk niet hard of schrob niet.
  7. Ga met de borstel langs uw tong en uw gehemelte, van achter naar voren, om uw adem te verfrissen.

Denk eraan dat u met een elektrische tandenborstel niet hard hoeft te drukken of te schrobben. U hoeft de borstel alleen maar te leiden terwijl deze de borstelbeweging maakt. Sommige elektrische tandenborstels van Oral-B hebben zelfs druksensoren die u waarschuwen wanneer u te hard poetst.

Om uw tanden correct te poetsen, moet u ten minste twee minuten besteden aan de hierboven beschreven techniek, waarbij u elk deel van uw mond 30 seconden poetst (rechtsboven, linksboven, rechtsonder en linksonder), zowel 's ochtends als 's avonds. De meeste oplaadbare elektrische tandenborstels van Oral-B hebben ingebouwde timers van twee minuten en sommige hebben zelfs professionele timers die een signaal geven bij elke 30 seconden, zodat u weet wanneer u van monddeel moet wisselen.

Voor het beste resultaat raden tandartsen aan om de opzetborstel van uw tandenborstel elke drie maanden te vervangen of wanneer de borstelharen van de opzetborstel rafelen en verslijten bij gebruik, waardoor de tandenborstel minder effectief reinigt.

Was dit antwoord nuttig?

Voor jouw beste resultaten en de allerbeste poetservaring, download de Oral-B App, verbind je tandenborstel en hou hem up-to-date.

Download in de APP STOREDownload in de APP STOREJE VINDT HEM OP Google PlayJE VINDT HEM OP Google Play