Hoe moet ik mijn Oral-B Vitality elektrische tandenborstel opladen?

Onze Oral-B Vitality tandenborstel is niet uitgerust met een oplaadindicatie. Het kan dus lastig zijn om te weten of hij aan het opladen is. De beste manier om te controleren of de tandenborstel oplaadt is door de borstel even van de lader te halen na 30 minuten opladen en hem aan te zetten. Als hij het dan doet, dan weet je dat het opladen aan de gang was, en kan je de borstel terugzetten om hem de volle 16 uur te laten opladen die hij nodig heeft.

Bij deze tandenborstels is het belangrijk te weten dat ze uit moeten staan om ze op te laden. Omdat ze niet zijn uitgerust met een indicatielampje om je te laten weten of ze aan of uit staan, en ze slechts voorzien zijn van één knop voor de aan/uit-positie, is het soms lastig om te weten of ze aan of uit staan. Als je tandenborstel er ooit mee ophoudt tijdens het poetsen, zorg er dan voor dat het aan/uit-knopje in de uit-positie staat, want anders zal de tandenborstel niet opladen na plaatsing op de lader.

Doet je tandenborstel het niet bij een test na 30 minuten opladen, dan staat het knopje waarschijnlijk in de aan-positie. Druk eenmaal op de knop om hem in de uit-positie te zetten en plaats de tandenborstel terug op de lader. Probeer het opnieuw na nog eens 30 minuten opladen. Werkt de tandenborstel dan nog steeds niet, dan is er waarschijnlijk een ander probleem. Neem in dat geval contact met ons op dan zullen we dit verder voor je onderzoeken.

Onze elektrische tandenborstels in het Vitality-assortiment zijn de meest eenvoudige met de minste functies, voor consumenten die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing. Bij ons vind je de tandenborstel die bij je past! Gelukkig voor consumenten die op zoek zijn naar een tandenborstel met oplaadindicatie is de rest van ons assortiment uitgerust met een dergelijk lampje.

Was dit antwoord nuttig?