Hoe koppel ik mijn Oral-B iO-, Genius- of SmartSeries-tandenborstel aan de Oral-B-app?

De Oral-B-app geeft u toegang tot professionele tandhygiënebegeleiding en statistieken, aanpassingsopties voor uw tandenborstel en de timer van 2 minuten. Hij heeft zelfs prestaties! Dit is geweldig voor uw tandhygiëneroutine en zo kunt u het beste uit uw tandenborstel van Oral-B halen!

Wat heb ik nodig?

  • Een Oral-B SmartSeries, een Genius of een iO elektrische tandenborstel.
  • Een compatibele smartphone. De Oral-B-app kan worden gebruikt met Android OS 8.x tot 11.x en iOS 13.x tot 14.x. Android OS 9 en hoger en iOS 13.0 en hoger worden aanbevolen voor de beste resultaten. De Oral-B-app is nog niet beschikbaar op andere platforms.
  • De Oral-B-app. Kijk hieronder waar u hem kunt vinden. Het is belangrijk om de app up-to-date te houden! De meeste smartphones werken de app automatisch bij wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. U kunt controleren of u de nieuwste versie gebruikt: Ga naar Meer > de versie staat vermeld naast het Oral-B-logo.

Ga naar deze webpagina om de meest recente lijst met telefoontypes te bekijken waarvoor de Oral-B-app geschikt is: https://www.oralb.co.uk/en-gb/oral-health/why-oral-b/electric-toothbrushes/app-availability. U kunt ook de algemene voorwaarden van de Oral-B-app bekijken voor deze informatie.

Momenteel zijn er geen plannen om de app voor andere mobiele telefoons of besturingssystemen aan te bieden.

Waar vind ik de Oral-B-app? U kunt onze Oral-B-app voor iPhones verkrijgen in de Apple Store, en voor Android-telefoons in de Google Play Store.

Hoe verbind ik de tandenborstel van Oral-B met de app? 1. Zorg ervoor dat Bluetooth op uw smartphone is geactiveerd (raadpleeg de handleiding van uw smartphone voor informatie over het activeren van Bluetooth). Opmerking: Uw smartphone moet Bluetooth 4.0 (of hoger) ondersteunen om met uw handvat te kunnen koppelen. Opmerking: voor Genius X en iO: Bluetooth 4.2 2. Start de Oral-B-app. De app leidt u door de volledige Bluetooth-koppelingsprocedure. Opmerking: De functionaliteit van de Oral-B-app is beperkt als de draadloze Bluetooth-technologie op uw smartphone is gedeactiveerd. 3. De Bluetooth van uw tandenborstel wordt ingeschakeld via de modusknop of, als deze niet beschikbaar is, via de aan/uit-knop. Let op: de radiotransmissie wordt gedeactiveerd als het handvat op een in het stopcontact gestoken oplader wordt geplaatst. Verwijder uit de oplader om te activeren. 4. De eerste verbinding tussen uw tandenborstel met Bluetooth en de Oral-B-app, de zogenaamde koppeling, gebeurt automatisch. Volg gewoon de instructies in de app. Een bericht bevestigt dat de twee apparaten nu met succes zijn verbonden. 5. Houd uw smartphone in de buurt (binnen 5 m/16 ft.) wanneer u deze met het handvat gebruikt. Zorg ervoor dat de smartphone veilig op een droge plaats is geplaatst. 6. Na de eerste koppeling wordt uw tandenborstel herkend door de Oral-B-app wanneer uw borstel gebruikt wordt en uw Oral-B-app in de buurt actief is. Houd er rekening mee dat Bluetooth op uw smartphone moet zijn ingeschakeld om dit te kunnen doen.

Opmerking: U hoeft uw elektrische tandenborstel van Oral-B niet te 'koppelen' met uw telefoon, zoals u met sommige andere Bluetooth-apparaten doet. Als u dit probeert, wordt u om een 4-cijferige PIN gevraagd. Dit is niet nodig. In plaats daarvan hoeft u alleen Bluetooth actief te hebben op de telefoon en de tandenborstel, de app te openen en de tandenborstel in te schakelen.

Het is mogelijk dat een eerder tot stand gebrachte verbinding wordt verbroken of bevroren. Schakel in dit geval Bluetooth uit op uw telefoon en activeer het opnieuw. Vaak opent dit de verbinding opnieuw. Mocht dit niet lukken, sluit u uw telefoon volledig af en start u hem opnieuw op. Met geactiveerde Bluetooth op uw telefoon zou de verbinding moeten worden hersteld.

Was dit antwoord nuttig?

Voor jouw beste resultaten en de allerbeste poetservaring, download de Oral-B App, verbind je tandenborstel en hou hem up-to-date.

Download in de APP STOREDownload in de APP STOREJE VINDT HEM OP Google PlayJE VINDT HEM OP Google Play