WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

Hoe reinig je je tanden?

Hoe reinig je je tanden? article banner
Delen

De beste manier om je tanden te reinigen is een bezoek aan je tandarts voor een professionele reiniging en daarna een routine voor mondhygiëne van twee keer per dag flossen en tanden poetsen. Lees verder voor meer tips over de beste manier om je tanden te reinigen.

Image - Hoe reinig je je tanden?

Hoe reinig je je tanden goed?

Je kunt gemakkelijk schone tanden krijgen en houden als je de juiste hulpmiddelen hebt en technieken gebruikt voor je tanden.

  • Hulpmiddelen voor schone tanden - schone tanden beginnen met de juiste tandenborstel. Handtandenborstels met (onder een hoek) gekruiste borstelharen zijn zeer effectief bij het verwijderen van tandplak.

  • Techniek voor schone tanden - je kunt je gebit nog beter reinigen door effectievere manier van tandenpoetsen te gebruiken. Houd je tandenborstel in een hoek van ongeveer 45 graden ten opzichte van de tanden die je aan het poetsen bent. Maak korte bewegingen en poets je gebit in secties. Vergeet niet tot aan de achterkant van de laatste kiezen achterin je mond aan beide kanten te poetsen.

  • Schone tanden houden - houd je aan deze tips om je tanden schoon te houden.

  • Spoel vlekken op je tanden weg - als je je tanden niet kunt poetsen nadat je iets hebt gegeten of gedronken waardoor je vlekken op je tanden kunt krijgen, houd je je gebit schoon door je mond te spoelen met water of mondwater.

  • Stop met roken - roken is één van de belangrijkste factoren die schone tanden in de weg staan.