WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

Hoe helpen elektrische tandenborstels tandvleesaandoeningen te voorkomen?

Hoe helpen elektrische tandenborstels tandvleesaandoeningen te voorkomen? article banner
Delen

Gingivitis voorkomen is essentieel voor de gezondheid van je mond. Een elektrische Oral-B®-tandenborstel is één van de meest effectieve manieren om je tandvlees gezond te houden. Lees hieronder hoe.

Wat is de beste elektrische tandenborstel voor tandvleesaandoeningen?

De kans op tandvleesaandoeningen kan aanzienlijk worden gereduceerd wanneer plak is verwijderd en wordt voorkomen dat het weer terugkomt. Elektrische tandenborstels van Oral-B zijn zo ontworpen, dat ze het oppervlak van je gebit voorzichtig maar effectief reinigen, wat helpt de opgebouwde plak te verwijderen zonder irritatie te veroorzaken. Sommige elektrische Oral-B-tandenborstels hebben zelfs speciale standen voor het masseren of reinigen van het tandvlees. Daarnaast hebben alleen elektrische tandenborstels van Oral-B een zichtbare druksensor die je waarschuwt als je te hard poetst om gezond tandvlees te ondersteunen.

Elektrische Oral-B-tandenborstels zijn beter dan Sonicare®*

De unieke Oral-B 3D Cleaning Action, die is geïnspireerd door tandheelkundige hulpmiddelen, begint met een ronde, bekervormige kop die zich aanpast aan iedere afzonderlijke kies. Hij pulseert om plak los te maken en draait om de plak weg te vegen. Er is bewezen dat deze unieke 3D-reiniging de gezondheid van het tandvlees verbetert. Oral-B PRO 5000 vermindert gingivitis zelfs 32% beter dan de duurste tandenborstels van Sonicare®.*

Elektrische tandenborstels van Oral-B zijn eenvoudig te gebruiken, omdat de borstel het werk voor je doet. Het enige wat je hoeft te doen is de borstel langs je gebit en je tandvlees te bewegen, terwijl de door tandheelkundige hulpmiddelen geïnspireerde ronde borstelkop rond iedere kies beweegt en bacteriën op het oppervlak van je gebit verwijdert, en ook langs de rand van je tandvlees. Er zijn vele redenen om over te stappen op een elektrische tandenborstel van Oral-B - waaronder gezonder tandvlees.

* Gebaseerd op een 6 weken durend klinisch onderzoek naar een vergelijking met de Sonicare Diamond Clean. Sonicare is een geregistreerd handelsmerk van Koninklijke Philips N.V

BEKIJK WELKE BORSTEL HET BESTE VOOR JE IS