WAAROM ORAL-B - WAAROM ELEKTRISCH POETSEN

De beste elektrische tandenborstel voor jou

De beste elektrische tandenborstel voor jou article banner
Delen

Tandartsen adviseren elektrische tandenborstels te gebruiken, omdat dit één van de beste manieren is om je mondhygiëne te verbeteren. Bij het kiezen welke elektrische tandenborstel voor jou de beste is, is het belangrijk dat je weet welke opties er zijn.

Wat is de beste elektrische tandenborstel voor jou?

Wanneer je voor een elektrische tandenborstel kiest, is de belangrijkste factor natuurlijk hoe goed deze reinigt. De meeste elektrische tandenborstels reinigen beter dan handtandenborstels, maar ze hebben daarnaast ook verschillende opties zodat je de tandenborstel kunt kiezen die bij jou past.

3D Cleaning Action-technologie vergeleken met Sonic-technologie

Er zijn in principe twee soorten elektrische tandenborstels waaruit u kun kiezen: Sonic-technologie en 3D Cleaning Action-technologie. Om de perfecte tandenborstel te vinden die precies bij je past, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verschillen tussen deze technologieën.

Meer informatie over 3D, onze beste elektrische tandenborstel

Oral-B iO is onze meest innovatieve reinigingstechnologie

Onze meest geavanceerde poetstechnologie komt met de strakke vormgeving van de elektrische tandenborstel Oral-B iO. De series combineert de unieke en door tandartsen geadviseerde rond borstelkop van Oral-B met krachtige, maar toch zachte micro-trillingen voor een professioneel schoon gevoel, ieder dag weer.

Energie wordt vanuit het exclusieve, soepellopende magnetische aandrijving van de iO direct naar de punten van de borstelharen overgedragen, waardoor je tanden diepgaand worden gereinigd zonder je tanden of tandvlees te beschadigen. Met keuze uit 7 Smart-standen en de innovatieve Tracking-technologie is het poetsen van je tanden aan jou aangepast, dus in alle gebieden van je mond en alle afzonderlijke tandoppervlakken.

Hoe kies je de tandenborstel die goed is voor jou?

Bij Oral-B weten we dat iedere mond uniek is. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen op het gebied van gebitsverzorging en willen producten aanbieden die jouw poetservaring optimaal verbeteren. Onze meest geavanceerde modellen bieden uiteenlopende poetstechnieken. Ze houden je activiteiten in de gaten en geven direct feedback op het handvat. Deze modellen beschikken ook over bluetooth, zodat je je tandenborstel kunt verbinden met de mobiele app en gegevens kunt bekijken over de belangrijkste aspecten van jouw manier van tandenpoetsen.

Wat denk je hiervan:

  • Unieke ronde borstelkop, geïnspireerd door tandartsen.

  • 3D Cleaning Action maakt tandplak los, draait het rond en poetst het weg.

  • Historische onderzoeken tonen aan dat elektrische tandenborstels van Oral-B effectiever zijn bij het verwijderen van plak dan handtandenborstels.

  • Oral-B verbetert langzaamaan uw poetsgedrag met persoonlijke instellingen.

  • Een reisetui, zodat je je superieure tandenborstel altijd bij je kunt hebben.

Meer informatie over hoe je de juist elektrische tandenborstel kiest >

Bij het kiezen van de beste elektrische tandenborstel, kan het aanbod best verwarrend zijn. Nadat je hebt besloten wat voor jou belangrijk is - bijvoorbeeld of je verbinding kunt maken via Bluetooth®, of het aantal poetsstanden dat je tandenborstel heeft - is het vinden van de juiste tandenborstel heel gemakkelijk. Daarnaast is Oral-B® is wereldwijd het meeste door tandartsen zelf gebruikte merk*. Het maakt niet uit welke tandenborstel je kiest, iedere keer dat je je tanden poetst verwacht je optimaal schone tanden. Met de tabel hieronder kun je alle elektrische tandenborstels van Oral-B vergelijken en de tandenborstel kiezen die het beste bij jou past.

*Op basis van gegevens uit onderzoeken in een representatieve wereldwijde steekproef met tandartsen, die regelmatig worden uitgevoerd voor P&G

Wil je de prijzen van de verschillende tandenborstels vergelijken? Hier vind je meer informatie over iedere elektrische tandenborstel van Oral-B.

Zoek je een elektrische tandenborstel voor je kinderen?

Oral-B heeft een aantal elektrische tandenborstels die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden. Oral-B is het meest door tandartsen aanbevolen tandenborstelmerk ter wereld.

Maak het tandenpoetsen nog leuker voor je kinderen door de Disney Magic Timer-app van Oral-B. 90% van de kinderen poetst langer wanneer ze de app gebruiken, wat beter is voor hun mondhygiëne. In de eerste 9 maanden nadat het op de markt kwam, was de Disney Magic Timer-app al meer dan één miljoen keer gedownload.

Meer informatie over elektrische tandenborstels voor kinderen >

Beoordelingen over elektrische tandenborstels

De superieure tandenborstels van Oral-B hebben veel erkenning en zeer positieve reactie gekregen van tandspecialisten en in warenonderzoeken wereldwijd. Vergeet niet ook beoordelingen en recensies van andere gebruikers zoals u te lezen.

Als je kiest voor de beste elektrische tandenborstel, kies je een elektrische tandenborstel van Oral-B voor de beste resultaten.

”Dit product is zeer gemakkelijk te gebruiken en het maakt tandenpoetsen leuk en gemakkelijk. Mijn tanden voelen met dit product schoner en gladder aan.”

– Dr. M. Johnson