P&G Mondzorg - Onze ambities
onze ambitie:
Mondgezondheid
Gezonde mondverzorging betekent meer dan een goed gebit. Het is de sleutel tot welzijn en heeft invloed op de levenskwaliteit, het gevoel van eigenwaarde en het vermogen om te spreken, glimlachen, ruiken, proeven en kauwen. Onze visie is eenvoudig: meer mensen over de hele wereld helpen begrijpen hoe belangrijk een gezonde glimlach is en hoe kleine, dagelijkse handelingen een grote impact kunnen hebben op het leven van mensen en onze gemeenschappen. We hebben ons tot doel gesteld om voor 2030 2 miljard mensen voor te lichten en gezonde mondverzorgingsgewoontes te laten aannemen en daarbij verantwoorde consumptie te stimuleren.
Delen
KLIK OM NAAR ELKE SECTIE TE GAAN VOOR MEER INFORMATIE

Door de kracht van samenwerking, toewijding en voortdurende verbetering, werken we samen met tandartsen, detailhandelaren, leveranciers, onderzoeksorganisaties en derden om ervoor zorgen dat mensen en onze gemeenschappen, nu en de komende generaties.

Onze benadering is bedoeld om gezonde mondverzorgingsgewoontes te inspireren door middel van voorlichting, toegang tot tandheelkundige producten en diensten en innovatie die het aannemen van gezonde gewoontes eenvoudig en plezierig maakt.

Hier ziet u hoe we voortgang boeken in ons traject.

We werken samen met tandartsen over de hele wereld. Tijdens de COVID-19-pandemie, toen mensen hun tandarts niet konden bezoeken, hielpen we de mondhygiëne te beschermen door middel van educatieve artikelen, video’s en livestreamingsessies.

We werken samen met tandartsen over de hele wereld. Tijdens de COVID-19-pandemie, toen mensen hun tandarts niet konden bezoeken, hielpen we de mondhygiëne te beschermen door middel van educatieve artikelen, video’s en livestreamingsessies.

In Noord-Amerika verstrekt Oral-B 1 miljoen dollar aan gedoneerde producten en tandheelkundige zorg aan personen met een hoog risico door middel van een partnerschap met Dental Lifeline Network. In China hebben we meer dan 2,7 miljoen dollar aan Crest Sonic Power-tandenborstels gedoneerd om de mondhygiëne van mensen te verbeteren.

We zijn gepassioneerd over het ontwikkelen van producten die gezonde gewoontes voor mens en milieu bevorderen, van apps die volwassenen voorzien van poetsbegeleiding en onze gratis Disney Magic Timer app die 90% van de kinderen langer laat poetsen, tot producten en verpakkingen die minder afval opleveren. Onze handmatige Clic tandenborstel helpt 60% van het plastic afval te verminderen en in 2021 beginnen we met de overstap naar recyclebare tandpastatubes.

Onze inzet

Wij geloven dat de wereld een betere plek zal zijn wanneer mensen gezonder zijn, het milieu goed beschermd is en de levenskwaliteit verbetert voor iedereen. Daarom zetten we ons in om gezonde gewoontes te stimuleren, zowel voor mensen als voor onze gemeenschappen.

Gezonde gewoonten voor mensen en onze gemeenschappen
Doel
Voor 2030 2 miljard mensen voorlichten en gezonde mondverzorgingsgewoontes laten aannemen.

De toegang tot superieure mondverzorgingsmiddelen en -oplossingen verbeteren om betere mondgezondheidsgewoontes tot stand te brengen, vanaf de kindertijd.

Doel
Consumenten eenvoudig toegang bieden tot onze ingrediënten en veiligheidsprincipes.

Blijven zorgen voor veilige producten met transparantie.

Doel
Onze verpakkingen 100% recyclebaar maken tegen 2030

Onze impact op het milieu minimaliseren, verantwoorde consumptiegewoontes aanmoedigen en mogelijk maken

Doel
Onze absolute uitstoot van broeikasgassen met 50% verminderen voor 2030.
  • We zullen wereldwijd 100% duurzame elektriciteit inkopen en onze ecologische voetafdruk verkleinen, waarbij we streven naar circulaire oplossingen.

  • Geen van de productiefaciliteiten van P&G Oral Care zal productieafval afvoeren naar stortplaatsen.

  • We zullen onze waterefficiëntie met 35% verbeteren tegen 2030

Doel
Samenwerken met onze leveranciers om tegen 2030 een verantwoorde inkoop van prioriteitsmaterialen van plantaardige, dierlijke en minerale oorsprong te bewerkstelligen.

Veilig, transparant en verantwoord inkopen.