ONTWORPEN MET TANDARTSEN.

 • EEN SUPERIEURE REINIGING DIE ZACHT IS VOOR TANDVLEES

  De unieke, door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop van Oral-B omhult elke tand met afgeronde borstelharen voor een zachte, superieure reiniging.*vs. een gewone handtandenborstel

 • AANPASBARE SMART RING

  Personaliseer je borstel met een van de 12 levendige kleuren voor je Smart Ring.

 • BESCHERM JE TANDVLEES

  De ingebouwde poetsdruksensor waarschuwt je als je te hard poetst. En de GENIUS 10000 bevat Gum Guard die op je smartphone die gebieden toont waar je te veel druk uitoefent.

 • KIES EEN PERSOONLIJKE REINIGING

  Kies uit 6 poetsstanden, waaronder whitening, die je helpt een wittere glimlach te krijgen vanaf dag 1 door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.

 • VERBONDEN REINIGING, BETERE RESULTATEN

  Oral-B elektrische tandenborstelgebruikers die overschakelen op een Oral-B interactieve tandenborstel met App zagen een vermindering van 73% in tandplak in slechts 2 weken.

 • ORAL-B’S MEEST DUURZAME BATTERIJ

  De lithium-ion-batterij levert langdurige, krachtige reinigingswerking gedurende meer dan 2 weken na 1 keer volledig opladen.

MEER REDENEN OM ORAL-B TE KIEZEN

Volgens onderzoek kan regelmatig gebruik van een elektrische tandenborstel tandverlies helpen voorkomen. 1. Verder onderzoek toont aan dat het gebruik van een oscillerende elektrische tandenborstel tandplak en tandvleesproblemen effectiever bestrijdt dan een handtandenborstel – zowel op korte als lange termijn2.

Dus start vandaag nog en vind de Oral-B tandenborstel die perfect voor je is.

1 11 jaar durende Kocher-studie http://www.oralhealthplatform.eu/our-work/the-state-of-oral-health-in-europe/
2 Yaacob M, et al…Powered versus manual toothbrushing for oral health. Cochrane Database of Systematic Reviews 2014