Tandpasta's en Mondwaters

Zoek de juiste tandpasta en mondwater
Oral-B heeft met het brede aanbod van tandpasta en mondwater alle benodigdheden om je mond schoner* en gezonder te maken. Van algemene, professionele reiniging tot whitening en een fris mondgevoel, het Oral-B-assortiment voorziet in alle mondbehoeften.
*tov. tandenpoetsen met qewone tandpasta
Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair

Verzorg je gevoelige tanden, tandvleesproblemen en verzwakt tandglazuur met de Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair tandpasta. Het is bewezen dat dankzij de innovatieve ActivRepair™-technologie, deze premium tandpasta helpt het tandvlees te beschermen en tandglazuur te herstellen in 2 weken*. Beschikbaar in verschillende varianten, biedt Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair een dubbele werking voor sterkere tanden en gezonder tandvlees.

*op verzwakt tandglazuur, in een laboratoriumonderzoek
Oral-B Pro-Expert
Het nummer één tandenborstelmerk dat aanbevolen wordt door tandartsen wereldwijd biedt een serie tandpasta en mondwater die je mond nog gezonder en je tanden vanaf dag 1* nog sterker maken.
Oral-B Pro-Expert-tandpasta bevat stannofluoridecomplex, een unieke combinatie van ingrediënten. Het pakt de problemen die het in je mond vindt gericht aan: gaatjes, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en tanderosie. Oral-B Pro-Expert-mondwater geeft bescherming die 24 uur aanhoudt** en een zacht, fris gevoel zonder branderigheid door de alcohol!
*bij regelmatig gebruik, t.o.v. reguliere tandpasta bij tanderosie en tandplak
**bij tandplak 2x per dag bij regelmatig gebruik t.o.v. tandenpoetsen met reguliere tandpasta
Oral-B 3D White
Ontdek het geheim van de stralende lach: de Oral-B 3D White-collectie. Ook jij kunt zoveel zelfvertrouwen krijgen met een stralend witte glimlach door 100% verwijdering van verkleuringen en optimale verzorging van glazuur. Want je glimlach is tenslotte je mooiste accessoire.
Oral-B Complete
Reinig je hele mond en houd je adem fris in de loop van de dag met de Oral-B Complete-collectie. Combineer de bewezen reinigingsprestatie van Complete-tandpasta met Complete-mondwater voor een frisse adem en een volledige mondbescherming.
Oral-B Kids
Dankzij vijftig jaar ervaring weten we dat de mondbehoeften van kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. Daarom hebben we speciale Oral-B Kids-producten ontworpen, zodat we kunnen voorzien in de seeds veranderende behoeften van je kind.
Hulp nodig bij het uitzoeken van tandpasta?
Kiezen uit zoveel verschillende soorten tandpasta kan soms lastig zijn. Gelukkig hebben we een artikel gevonden dat je ondersteunt bij het kiezen van de geschikte tandpasta