Tandpasta’s and mondwaters

Vind de juiste tandpasta en mondwater
Dankzij het brede assortiment aan tandpasta's en mondwaters heeft Oral-B alles wat je nodig hebt om je mond schoner te houden.** Met zoveel professionele poets- en opfrisproducten vind je bij de Oral-B-familie steeds wat je zoekt om je mond te verzorgen.
* Gegevens gebaseerd op regelmatige studies sinds 2014 bij een representatief panel tandartsen over gans de wereld voor P&G
** Op tandplak, 2x/dag bij langdurig gebruik, vs. alleen poetsen met een gewone tandpasta.
Oral-B Tandvleesoplossingen

Gezond tandvlees is de basis voor een gezonde mond. Verzorg je tandvlees door tandplak te neutraliseren met de innovatieve tandvleesoplossingen van Oral-B.Gezonder tandvlees voor een gezondere mond, vanaf dag 1.*

*vs. gewone tandpasta en bij langdurig gebruik

Oral-B Pro-Expert

Het nummer één tandenborstelmerk dat aanbevolen wordt door tandartsen wereldwijd biedt een serie tandpasta’s en mondwater die je mond en tanden gezonder en sterker maken vanad de 1ste dag.

Oral-B Pro-Expert-tandpasta bevat stannofluoridecomplex, een unieke combinatie van ingrediënten. Het pakt de problemen die het in je mond vindt gericht aan: gaatjes, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en tanderosie. Oral-B Pro-Expert-mondwater geeft bescherming die 24 uur aanhoudt** en een zacht, fris gevoel zonder branderigheid door alcohol!

*bij regelmatig gebruik, t.o.v. reguliere tandpasta bij tanderosie en tandplak

**bij tandplak 2x per dag bij regelmatig gebruik t.o.v. tandenpoetsen met reguliere tandpasta

Whitening Therapy

Zorg voor een wittere, stralende glimlach met Oral-B 3D White Whitening Therapy, speciaal ontworpen voor mensen met bijzondere mondverzorgingsbehoeften en gevoelige tanden.
Oral-B 3D White Whitening Therapy Gevoelige Tanden en Oral-B 3D White Whitening Therapy Glazuurbescherming bevatten Active Mineral Complex om je tanden prachtig wit* te maken en ze te voeden zodat je tandglazuur wordt versterkt.

*door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen

ORAL-B 3D WHITE

Ontdek het geheim van de stralende lach: de Oral-B 3D White-collectie. Ook jij kunt zoveel zelfvertrouwen krijgen met een stralend witte glimlach door het verwijderen van oppervlakkige verkleuringen en optimale verzorging van glazuur. Want je glimlach is tenslotte je mooiste accessoire.

Oral-B Complete

Reinig je hele mond en houd je adem fris in de loop van de dag met de Oral-B Complete-collectie. Combineer de bewezen reinigingsprestatie van Complete-tandpasta met Complete-mondwater voor een frisse adem en een volledige mondbescherming.

Oral-B Kinderen

Dankzij vijftig jaar ervaring weten we dat de mondbehoeften van kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. Daarom hebben we speciale Oral-B Kids-producten ontworpen, zodat we kunnen voorzien in de seeds veranderende behoeften van je kind.

Hulp nodig bij het uitzoeken van tandpasta?

Kiezen uit zoveel verschillende soorten tandpasta kan soms lastig zijn. Gelukkig hebben we een artikel gevonden dat je ondersteunt bij het kiezen van de geschikte tandpasta

INGREDIËNTEN

We vinden het leuk dat je onze website bezoekt om te weten welke ingrediënten we in tandpasta gebruiken en waarom we die gebruiken.