Oral-B Pro-Expert

Pro-Expert: voor tanden die 3x zo sterk* zijn
Onze mond komt dagelijks in aanraking met zuren in bijvoorbeeld fruit en frisdrank. Deze zuren tasten ons glazuur aan en maken de tanden kwetsbaarder. Onze meest geavanceerde tandpastatechnologie met revolutionair stannofluoridecomplex van Oral-B Pro-Expert, beschermt tanden beter tegen dagelijkse zuren en andere invloeden van buitenaf. De Oral-B Pro-Expert-tandpasta met oplossende microdeeltjes reinigt zelfs tussen de tanden en bestrijdt bacteriën, de oorzaak van de meeste mondproblemen. Je krijgt vanaf dag 1 gezondere en sterkere tanden* bij regelmatig gebruik.
*op tandplak en ta tenderosie vergeleken met gewone tandpasta.
Tandpasta-innovatie - Ontwikkeld met tandartsen
Ontdek het volgende niveau mondverzorgingsinnovatie aangeboden door Oral-B-– het meest gebruikte en aanbevolen tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.
Krachtige tanden met stannofluoridecomplex
De tandpasta bevat stannofluoridecomplex, een unieke combinatie van ingrediënten. Het pakt de problemen in je mond gericht aan: gaatjes, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en tanderosie.
Voor gezondere, sterkere tanden* vanaf dag 1, bij regelmatig gebruik
De unieke formule van Oral-B Pro-Expert helpt je tanden herstellen en maakt ze 3x zo sterk.
*op tandplak en tanderosie vergeleken met gewone tandpasta
Kies voor Pro met Oral-B Pro-Expert
Word een expert met Oral-B Pro-Expert.
BEKIJK WAT KLANTEN ERVAN VINDEN
"Geweldige tandpasta!"
VINTAGEMUM8
"Fantastische langdurige reiniging!"
CHEEKYPINK
Pro-Expert Professionele Bescherming
Oral-B Pro-Expert Professionele Bescherming-tandpasta van het tandenborstelmerk dat wereldwijd het meest wordt aanbevolen door tandartsen. Met stannofluoridecomplex, de beste beschermingstechnologie van Oral-B, krijg je gezondere en sterkere tanden vanaf dag 1, bij regelmatig gebruik (op tandplak en tanderosie t.o.v. gewone tandpasta).
Pro-Expert Intense Reiniging
De Oral-B Pro-Expert Intense Reiniging-tandpasta gebruikt actieve, oplossende microkristallen voor een uitstekende, diepgaandereiniging die je kunt voelen. Hij geeft een uniek schoon gevoel en bevat tot 4x kleinere microkristallen dan de gewone Oral-BPro-Expert-tandpasta.
Pro-Expert Gezond Wit
Oral-B Pro-Expert Gezond Wit-tandpasta bevat een unieke combinatie van whiteningingrediënten om verkleuringen op de tanden te verwijderen en je tanden te beschermen. Stannofluoride beschermt en richt zich tegen de problemen die het in de mond aantreft: gaatjes, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, verkleuringen, slechte adem, tandsteen en tanderosie.