Kinderen

Oral-B Stages voor kinderen

ORAL-B STAGES VOOR KINDEREN
Uit 50 jaar ervaring weten we dat kinderen hun mond anders moeten verzorgen als ze ouder worden. Daarom ontwikkelden we elke Stages tandenborstel om aan de specifieke vereisten - afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling - van je kind te voldoen.
DISNEY MAGIC TIMER™-APP
Maak het tandenpoetsen leuker voor je kinderen met behulp van hun favoriete karakter en de Disney Magic Timer-app van Oral-B.
Wat worden ze snel groot
0-2 jaar

Wat worden ze snel groot. Vandaag hebben ze alleen nog maar zacht tandvlees en morgen komen de eerste tandjes al door. Het is een hele taak om de snelle groei van je baby bij te benen. Daarom is het zo fijn dat onze tandenborstel voor 0-2 jaar precies daarvoor is ontworpen. Bedrukt met een van de favoriete Disney-personages van bijna alle kinderen: Winnie de Poeh.

Ze kunnen het al hartstikke goed zelf
3-5 jaar

Nu ze al hun 20 melktandjes hebben, is het perfecte moment aangebroken om kinderen goed te leren poetsen. Leer je kind gezonde poetsgewoonten aan met zijn/haar favoriete personages van Disney. Onder meer: producten van Frozen, Cars en Mickey Mouse.

Kijk mam, ik kan het!
6-12 jaar

Wanneer kinderen hun blijvende gebit al grotendeels hebben, hebben ze een borstel nodig die met hen meegroeit. Geef ze de kans te laten zien dat ze het zelf kunnen.

Onafhankelijk en verbonden
13+ jaar

Ze poetsen nu zelf hun tanden en beseffen vaak zelf dat het belangrijk is. Laat ze borstelen zoals tandartsen aanbevelen met een timer van twee minuten en een poetsdrukcontrolesensor die vertraagt en hen waarschuwt als ze te hard duwen. Deze borstel maakt via bluetooth verbinding met de Oral-B-app voor Smart Coaching, inclusief de Funzone met speciale functies.

Ontdek meer over mondverzorging voor kinderen
Naarmate kinderen ouder worden, hebben ze ook andere mondbehoeften. Ontdek artikelen over hoe je kinderen van elke leeftijd ondersteunt.