Hoe weet ik welke elektrische tandenborstel van Oral-B ik heb?

Het is erg handig om te weten welk model elektrische tandenborstel van Oral-B u heeft. Het kan worden gebruikt om de juiste onderdelen en accessoires voor uw tandenborstel te vinden. Er staan twee belangrijke nummers op het handvat, het typenummer en de productiecode.

Typenummer Hiermee wordt bepaald welk model elektrische tandenborstel u heeft. Het is een 4-cijferig nummer dat te vinden is aan de onderkant van uw tandenborstel en dat wordt aangegeven met de rode pijlen hieronder. Het typenummer moet ook worden vermeld in de gebruikershandleiding van uw tandenborstel.

Productiecode Dit kan nodig zijn als u contact opneemt met Oral-B met vragen over uw tandenborstel. Het formaat varieert afhankelijk van het model; de blauwe pijlen hieronder wijzen naar de productiecodes voor deze borstels.

/nl-nl/mondhygiene/waarom-oral-b/faq/hoe-weet-ik-welke-elektrische-tandenborstel-van-oral-b-ik-heb

Houd er rekening mee dat de verpakking of doos van uw tandenborstel ook een typenummer kan bevatten. Als er "Type 3757" staat, is dat het typenummer van de oplader, niet van de tandenborstel. Om dit te controleren, kunt u het typenummer van de oplader op de onderkant van de oplader vinden.

Het typenummer van de tandenborstel kan worden gebruikt om:

  • de onderdelen of accessoires te vinden die compatibel zijn met uw tandenborstel, of
  • de gebruikershandleiding voor uw specifieke model te downloaden.

U hoeft alleen maar onze Servicewebsite te bezoeken. Kies hier "Ik moet vervangende onderdelen en accessoires vinden" of "Ik moet de gebruikersinstructies/handleiding vinden en downloaden/afdrukken". Voer gewoon het typenummer van uw tandenborstel in.

Was dit antwoord nuttig?