Hoe verwijder ik een opzetborstel van Oral-B die aan de borstel vastzit?

"Om een opzetborstel te verwijderen die vastzit op uw tandenborstel, probeert u het bovenste gedeelte van de tandenborstel minstens tien seconden onder warm water te houden. Probeer het nu te verwijderen. U moet er misschien hard aan trekken, maar het zou er meteen af moeten komen.

Soms kan tandpasta zich onder de opzetborstel ophopen en stollen tot een behoorlijk hechte massa. Het kan er zelfs voor zorgen dat een deel van de binnenkant van de opzetborstel afbreekt wanneer u deze verwijdert, waardoor er een stukje achterblijft op de metalen schacht. Om dit te voorkomen, raden we de reinigings- en onderhoudsroutine aan die u in de handleiding kunt vinden: 1. Verwijder na elke poetsbeurt de opzetborstel en spoel zowel de opzetborstel als het handvat grondig af onder stromend water. 2. Veeg de opzetborstel en het handvat droog met een (hand)doek voordat u de opzetborstel weer op het handvat plaatst en de tandenborstel opbergt voor het volgende gebruik.

Dit moet ophoping van tandpasta voorkomen.

Zodra u de opzetborstel heeft verwijderd, controleert u of er materiaal aan de metalen schacht vastzit. Als dat het geval is, dan moet u er minstens 10 seconden warm water over laten stromen en het er daarna aftrekken.

Was dit antwoord nuttig?