Oral-B GENIUS Rosegold

KRIJG WITTERE TANDEN EN GEZONDER TANDVLEES VANAF DE EERSTE DAG*

Maak kennis met het elegante en intelligente poetssysteem van Oral-B. Achter de roségoudkleurige buitenkant vind je een elektrische tandenborstel die zowel schoonheid als intelligentie biedt. De unieke polijstende borstelkop, de Whitening-stand en de app werken samen om jou de beste glimlach te geven.

SUPERSLIM & SUPERLACHEND:
MAAK KENNIS MET HEATHER KNIGHT

 

* maakt je tanden witter door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen en zorgt voor gezonder tandvlees, in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel
ONZE SLIMSTE BORSTEL VOOR EEN WITTERE GLIMLACH

Whitening-borstelkop: Voorzien van een unieke polijstcup voor wittere tanden vanaf de eerste dag dat je hem gebruikt. Met afgeronde borstelharen die zacht zijn voor tanden en tandvlees.

Whitening-poetsstand: De Whitening-stand is een van de 6 poetsstanden in de handgreep en optimaliseert jouw poetsbeurt, terwijl deze helpt om je witste glimlach te laten zien.

Witter maken: Als je de tandenborstel koppelt aan de Oral-B app, dan helpt deze je bij het realiseren van een stralend whitening-effect.

REIS SLIMMER
Neem je GENIUS overal mee in stijl met het Slimme reisetui met roségoudkleurige accenten. Het etui kan ook gebruikt worden om je tandenborstel en smartphone op te laden via één aansluiting. Hierdoor kom je nooit met een lege batterij te zitten.
BEKIJK HET INNOVATIEVE ORAL-B GENIUS-ASSORTIMENT

Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd. Bekijk vandaag nog ons volledige assortiment elektrische tandenborstels.