Beste elektrische tandenborstel voor jouw mond? | Oral-B

DE BESTE ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL*
Het meest geavanceerd. Intelligent. Geniaal.

Kom alles te weten over Oral-B GENIUS, de universeel gewaardeerde en bekroonde tandenborstel van het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen zelf wereldwijd.

Vraag jezelf niet af welke elektrische tandenborstel het beste is. Je hebt hem al gevonden.


* in het Oral-B-assortiment
Onze onderscheidingen
Doordat we het beste elektrische tandenborstelmerk op de markt zijn, hebben we heel wat universele erkenning en onderscheidingen mogen ontvangen. Elk jaar worden de elektrische tandenborstels van Oral-B door vele technologische, tandheelkundige en hygiëne-instellingen geprezen op het gebied van vernieuwing, kwaliteit en ontwerp.

Lees hier over de laatste van de vele onderscheidingen die Oral-B in ontvangst heeft mogen nemen:
speciale onderscheiding 'Uitstekend productontwerp' op de Duitse Design Awards voor de Oral-B Genius.
'App van het jaar' voor de Oral-B-app tijdens de Dental Industry Awards
Red Dot-onderscheiding voor de Oral-B-app in de categorie 'Communicatieontwerp'
gouden Duitse Design Award voor de eerste interactieve tandenborstel, de Oral-B SmartSeries 7000 in de categorie 'Uitstekend communicatie-ontwerp - Interactieve gebruikservaring'
De beste elektrische tandenborstel voor jou
De elektrische Oral-B Genius 10000-tandenborstel kreeg een totale beoordeling van 4,74/5 sterren en wordt door 99% van de gebruikers aanbevolen (gegevens van www.oralb.nl).

Lees wat consumenten zeggen over de elektrische tandenborstel van Oral-B
"Deze elektrische tandenborstel is wel de beste die ik heb gehad."
Inge P
"PERFECT! Dit poetst zoveel beter dan met de hand."
Norine V
"ZEKER EEN BLIJVERTJE. Een superschoon gevoel na het poetsen."
LadyBlaat
De beste tandenborstelfuncties
De elektrische tandenborstels van Oral-B zijn voorzien van revolutionaire functies zoals positiedetectietechnologie, bluetooth-verbinding en een druksensor die je helpen je gewoontes op het gebied van mondverzorging te verbeteren.
Beter poetsen dankzij de afgeronde opzetborstel
Dankzij de op tandartsen geïnspireerde ronde opzetborstel van Oral-B omvat de borstelkop elke tand heen en verwijdert zo tot 100% meer tandplak vergeleken met een manuele tandenborstel.
Poetsdruksensor
De ingebouwde poetsdruksensor helpt je om je tanden zachtjes schoon te maken en je tandvlees te beschermen door de poetssnelheid te verminderen op het moment dat je te hard poetst.
Positiedetectietechnologie
Gecombineerd met de Oral-B-app zorgt positiedetectietechnologie voor gericht poetsen, van zone tot zone, zodat je geen enkele plek meer mist.
Speciale Oral-B-app
De speciale app, beschikbaar op iOS- en Andoid-apparaten, zorgt voor een betere poetsroutine en voor een uitzonderlijke en effectievere ervaring met de tandenborstels van Oral-B.
Bekijk onze beste elektrische tandenborstels
Vind je beste elektrische tandenborstel met Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen zelf wereldwijd.