Oral-B 3D White

SHAKIRA PRESENTEERT: ORAL-B 3D WHITE LUXE
SNELLER EEN WITTERE GLIMLACH* IN 2 EENVOUDIGE STAPPEN
Oral-B presenteert ons beste whiteningsysteem ooit – de nieuwe 3D White Luxe Perfection-tandpasta en Whitening Versneller. Stap 1: onze revolutionaire tandpasta die tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen verwijdert in slechts drie dagen. Stap 2: onze unieke Versneller die tanden witter maakt* en een beschermlaag vormt om verkleuringen te voorkomen en het glazuur te beschermen.
*door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen
JE BENT SLECHTS 2 STAPPEN VERWIJDERD VAN EEN STRALENDERE, WITTERE GLIMLACH
Stap 1
Perfection Paste
Poets met STAP 1 om tot 100% oppervlakkige verkleuringen te verwijderen in slechts 3 dagen en een stralende, frisse glimlach te krijgen.
Stap 2
Whitening Versneller
Poets met STAP 2 om de witte kleur* van je tanden te beschermen en te behouden en een beschermlaag tegen verkleuringen en aantasting van het glazuur te creëren.
*door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen
GLAMOUREUZE SCHIJN MONDWATER
Voeg nog meer glans toe aan je glimlach met Oral-B 3D White Luxe Glamoureuze Schijn Mondwater. Ontworpen om je gewone mondwater te vervangen. Het zorgt ervoor dat je tanden natuurlijk wit blijven en houdt het glazuur sterk, en bovendien krijg je er een frisse adem van. Maak hiervan de laatste stap van je dagelijkse routine.
BEKIJK WAT ANDERE MENSEN ERVAN VINDEN
Lees productbeoordelingen van mensen zoals jij. Oral-B 3D White Luxe voegt meer glans toe aan je glimlach. Maar neem dit niet zomaar van ons aan – bekijk wat andere mensen erover zeggen.
"Stralende glimlach!"
WENDIJ
"Fantastisch witte tanden"
KIM123