Manuele, elektrische en batterijtandenborstels voor je kind

Oral-B Stages voor kinderen

Oral-B Stages voor kinderen

Dankzij vijftig jaar ervaring weten we dat de mondbehoeften van kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. Dus we hebben voor elke fase de Stages®-tandenborstels ontworpen die voldoen aan de specifieke behoeften van die leeftijd.

Disney Magic Timer™ - app door Oral-B

Disney Magic Timer™ - app door Oral-B

Maak tandenpoetsen leuker voor je kinderen met behulp van hun favoriete figuren en gebruik de Disney Magic Timer™-app van Oral-B.

Oral-B Kids oplaadbare elektrische tandenborstels (3+ jaar)
Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstels met ©Disney-, ©Disney/Pixar- en ©MARVEL-figuren die tandenpoetsen tot een leuke bezigheid maken voor kinderen. Met de bewezen superieure reiniging t.o.v. gewone handtandenborstels en de extra zachte opzetborstels speciaal voor kinderen, help je je kinderen bij het opbouwen van gezonde mondverzorgingsgewoontes voor de rest van hun leven.
Oral-B Stages-tandpasta
Als hun lach steeds breder wordt, is het tijd om te beginnen met gezonde mondverzorgingsgewoontes. Oral-B Stages-tandpasta's zijn ontwikkeld voor een grotere glimlach en meer lol tijdens de poetsroutine. Ze bieden efficiënte bescherming tegen gaatjes en maken de glazuurlaag sterker.
Oral-B Kids -handtandenborstels
Dankzij vijftig jaar ervaring weten we dat de mondbehoeften van kinderen veranderen naarmate ze ouder worden. We hebben daarom een Stagestandenborstel voor elke fase ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van je kind op een bepaalde leeftijd te voldoen. Fase 1 heeft karakters uit Disneys Winnie de Poeh, fase 2 Mickey Mouse, fase 3 karakters uit Disneys Cars en Fase Pro-Expert karakters uit Disneys Frozen.
Ontdek meer over mondverzorging voor kinderen
Naarmate kinderen ouder worden, hebben ze ook andere mondbehoeften. Ontdek artikelen over hoe je kinderen van elke leeftijd ondersteunt.